Az évszakon belül a kedvencem az október. Ilyenkor már mindenki kiheverte a nyarat, és felzárkózott az őszhöz. A gyümölcsösök és virágboltok kirakatai csodásabbnál csodásabb Halloweeni tökökkel vannak tele, és ez egyenlő nekem a boldogsággal. Az öltözködés terén előtérbe kerülnek a pulóverek vékonyabb-vastagabb változatai. Idén különösen nagyot hódít a garbó, gondolom minden lány szekrényében találnék minimum egyet. Én sem vagyok ezzel másképp, hiszen nem csak szuper kényelmes, meleg, de bármihez jól mutat.

Egy egyszerű egyszínű (világos szürke) garbót választottam, ehhez egy hasonló színkombinációval rendelkező szoknyát. Lehetne fokozni a harisnya választást a szettben, viszont én most egy teljesen basic mellett döntöttem. Mivel a szoknya inkább elegáns, ezért a táskánál is megpróbáltam azonos stílust képviselni.  A cipő egy kicsit lakkozott hatása a kedvencem az összes közül.  Az egyik Glamour napi kincsem egyébként, 20 százalékkal olcsóbban juthattam hozzá 🙂

Ti is szereztetek kincseket a shopping ünnepen? 🙂
Fotó: Bognár Bálint  Smink: Németh Dóra

Garbó: ZARA  Szoknya/Táska: MANGO  Csizma: CCC

A közeljövőben szeretnék nektek  rövid videók  keretében bemutatni pár dolgot, egyenlőre nem árulnám el pontosan mit. A napokban csináltunk egy teszt videót, eléggé vicces lett, szóval előbb egy kis tapasztalat szerzés , igény ‘felmérés’ és ha minden jól megy  már nem csak olvashattok. 

2019-01-21T08:26:52+00:00|

Írja meg véleményét.