Tudom tudom, a legtöbb ember örül mikor először meglátja a havat, aztán sokszor mégis úgy veszem észre, hogy nyűgnek tekinti. Persze én nem mondom, hogy nincs hátránya, na de létezik dolog ami örömet tud okozni negatívum nélkül?!  A vásárlás is boldogsággal tölt el , de mégis keskenyebb lesz tőle a pénztárcánk.

A lényegre térek, én akárhogy akármikor, akármeddig élvezem a hóesést, talán mint egy örök gyerek, és igenis tévhit, ha azt mondod , hogy ebben az időben nem lehet normálisan felöltözni.  Szerencsénkre az üzletek tele tele vannak meleg kiegészítőkkel, pihe puha cipőkkel, és ízléses kabátokkal amiket már csak saját stílusunkra kell formálni öltözködésünkben.

Én ebben az outfitben egy teve barna kabátot választottam, egy feltűnő (igen, mindenki megnézett) szőrös sapival,  ez a két dolog vonzotta a többi darabot magához.  Bőr hatású nadrág, fekete kordbársony pulóver és egy egyszerű fekete sál. Ez mind. Kiegészítőként az egyik kedvenc táskámat láthatjátok a képen és egy hótaposó stílusú cipőt.  Egy egyszerű összeállítás, annál merészebb kiegészítőkkel ha esetleg unnánk a normált.

Ti hogy álltok ezzel az időjárással? 🙂

Kabát/Táska: MANGO   Nadrág/Cipő/Sál: H&M   Pulóver: F&F   Sapka: TALLY WEIJL 

2019-01-08T12:10:26+00:00

Írja meg véleményét.