December az a hónap, amikor senkinek nincs ideje semmire. Állandó rohangálás, sorban állás és azok az elképesztő hosszú dugók az utakon. Ez a poszt azért jött létre, hogy legalább egy minimális segítséget nyújthassak arra az esetre ha tényleg semmi de semmi ajándék ötletünk.

Habár manapság az üzletek szinte a szánkba teszik mit és kinek vásároljunk, próbáltam kiválasztani pár egyszerű mégis nagyszerű ötletet.

  • Yves Rocher  ajándékcsomagnövényi kozmetikumok széles választéka található meg különféle pakkokban, és nem csak a csomagolása gyönyörű, és az illata isteni, de tényleg nagyon szuperek.
  • Karácsonyi pulóver –  évekkel ezelőtt talán nagyon cikinek számított, de idén ha kicsit jártasabbak vagyunk láthatjuk ,hogy szinte az összes nagyobb üzletláncnál felbukkantak ezek a szerintem imádni való darabok.
  • Arckrémek viszonylag olcsón tudunk beszerezni jó minőségben és valljuk be ilyenkor télen mikor a legnagyobb szüksége van rá a bőrünknek melyik nő ne örülne ennek?!
  • Parfüm – talán kicsit elcsépelt, de örök aduász.. pláne ha ilyen mini kiszerelésben egy adott márka több illatát választjuk. Rengeteg fajta létezik a Moschino-tól a Gucci-ig, már csak azt kell eldöntenünk, hogy az ajándékozott szívének melyik a legkedvesebb.
  • Csillogó felső – ha tudjuk, hogy emberünknek nincs szilveszterre outfit ötlete, remek ajándék lehet egy ilyen alkalomra illő felső, vagy ruha (persze csak ha azonosulni tudunk az illető stílusával )  Ha pedig nem tetszene, vagy méretbeli probléma akadna, akkor sincs gond, hiszen szinte az összes üzlet cseréli az ‘elbaltázott’ ajándékokat.

Remélem segíthettem, és hasznos volt a poszt. Mindenkinek örömteli készülődést kívánok!

pulóver-C&A  arckrém-GARNIER  parfüm-CHLOE  felsők-MANGO

( saját képek)

2018-12-12T20:02:40+00:00

Írja meg véleményét.