Öltözködés terén, ami a legfontosabb számomra, a kiegészítők.  Egy jól megválasztott darab az egész öltözködésünket képes megváltoztatni. Beszélhetünk itt akár cipőről, táskáról, sálról, sapkáról, vagy ékszerekről.

Ebben a posztban ezeknek a fontosságát próbálom bemutatni nektek.
Idén hatalmas sikert aratott az állatminta, ezért egy ilyen kendőt választottam. Többféle lehetőség is van a viselésére, többek közt táskán, hajpántként, vagy a képen látható módón, nyakban is lehet viselni. Elegáns látványt nyújt, akár egy pulóverhez, vagy egy helyes blúzhoz is.

A másik amit említenék a műszőrme sál. Praktikusnak tartom, mert nem csak puha és meleg, de ad egy pluszt bármely kabátnak. Különböző mintában kapni már elég sok üzletben. Bőr vagy szövetkabáthoz kitűnő választás.

Ékszerek terén imádom az extrább dolgokat, a képeken mégis vissza fogottabb darabokat láthattok. Néha a kevesebb több, és csodásan tud mutatni az is, ha megfelelően van viselve.  A karkötőket a GOODGODIEZ-nak köszönhetem, és most ti is kaphattok 30% kedvezményt az ékszerekből a GINA30 promóciós kód felhasználásával.  A fülbevalókat a H&M-ből szereztem be, az egyik ” csomagban” 4 párt láthattok, nagyon megragadták a tekintetem a színei, és a hétköznapokban szeretem a ‘kényelmes’ dolgokat.  A másik egy kicsit feltűnőbb, könnyen párosítható és feldobja az outfitet.

A képen láthattok még pár dolgot amiről pár szót szólnék
♥ A bőrkesztyű úgy gondolom idén a kedvencem lesz. Télen mindig szétfagy a kezem, hiába dugdosom, de ennek a belseje nagyon finom puha és remélem teljesíti az elképzeléseimet.
♥A könyvet mindenkinek ajánlanám aki szereti az inspirációs és önfejlesztős olvasmányokat. Nem csak nagyon pozitív, de a borítója is gyönyörű.
♥ A Loreal valóra váltotta számomra a gyors szemöldök formázás fogalmát. Eddig por állagú terméket használtam, de ez a gél higgyétek el csodákra képes!
♥ A Pupa legújabb palettája szintén a kedvenceim közé verekedte fel magát, ugyanis tényleg nagyon pigmentált!  Tényleg tényleg tényleg!! 😀

Ti is imádjátok a kiegészítőket?

Műszőrme sál/Kendő: PRIMARK  Fülbevaló: H&M  Karkötők: GOODGODIEZ  Kesztyű: F&F  

2019-01-21T08:25:58+00:00|

Írja meg véleményét.